Wil jij stilstaan bij je loopbaan?

Stilstaan bij je loopbaan is voor iedereen die met plezier wil (blijven) werken, wil (door)groeien in het werk of een betere balans zoekt in werk & privé.

We leven in een snelle en onzekere wereld die volop in beweging is. Dat geldt ook voor werk. Wellicht dat je werk en eisen veranderen of raak je mogelijk je baan kwijt. Misschien vraag jij je ook af of je huidige werk nog wel past bij wat je belangrijk vindt of is je werk en privésituatie totaal uit balans. Er zijn verschillende redenen om eens stil te staan bij je eigen werk, ontwikkeling en inzetbaarheid. Dat hoef je niet alleen te doen! Wij kunnen je helpen door coaching en advies. 

Stilstaan bij je loopbaan is voor iedereen die met plezier wil (blijven) werken, wil (door)groeien in het werk of een betere balans zoekt in werk & privé. Denk hierbij aan werkenden, herintreders, schoolverlaters, boventallige medewerkers, bijna gepensioneerden. 

We starten met een intakegesprek waarin we samen kennismaken en de loopbaanvraag onderzoeken. Op basis daarvan bepalen we samen het loopbaantraject. Zo’n traject kan bestaan uit een combinatie van gesprekken, opdrachten en oefeningen. Geheel op maat. Onderdelen van zo’n traject zijn bijvoorbeeld:

  • Zelf oriëntatie: een analyse van wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik
  • Arbeidsmarkt oriëntatie: een onderzoek naar mogelijkheden op de in- externe arbeidsmarkt
  • Sollicitatievaardigheden: schrijven, CV, netwerken, elevator-pitch, presenteren, gebruik van social media bij solliciteren
  • Loopbaan- of ontwikkelplan

De inzichten en kennis uit de beide oriëntaties met je sollicitatievaardigheden vertaal je  vervolgens in een concreet en realistisch actieplan. Dit plan dient als uitgangspunt voor je verdere ontwikkeling en inzetbaarheid.   

We ronden het traject af met een eindgesprek en evaluatie. Indien gewent doen we dit samen met je werkgever.  

Bovenstaand traject kan in overleg op maat worden gemaakt waardoor het korter, langer of anders wordt ingericht.

Door loopbaanontwikkeling krijg je beter inzicht in en kennis over je zelf, de arbeidsmarkt, je eigen sterktes, zwaktes, kansen en mogelijkheden. Je bent sollicitatievaardig en hebt een concreet en realistisch actieplan wat jou helpt bij vervolgstappen. Dit alles stelt je in staat een gefundeerde loopbaankeuze te maken, eigen verantwoordelijkheid en regie te nemen en stappen te zetten richting je doel.   

Meestal duurt een loopbaantraject maximaal een half jaar. Mocht dat anders zijn dan maken we daar samen afspraken over. De frequentie van de gesprekken is één maal per twee weken. Een gemiddeld loopbaantraject bestaat uit 4-8 gesprekken van anderhalf uur per keer. Tussentijds worden opdrachten en oefeningen uitgevoerd daar waar het passend is.

Prijs:

  • individuele traject is € 90,- euro per gesprek van anderhalf uur. Dit is exclusief btw en reiskosten, en inclusief materiaal.
  • Groepstrajecten is € 115,- euro per persoon per gesprek van anderhalf uur. Exclusief btw en reiskosten. Inclusief materiaal. Groepstrajecten gelden voor groepen van 5-8 deelnemers. Bij groepen boven de 8 wordt een extra loopbaanprofessional ingezet. Groepstrajecten vinden altijd op uw bedrijfslocatie plaats.

De individuele gesprekken vinden plaats op één van de locaties van Talent2Learn of op je bedrijfslocatie. Wij werken in Abcoude (bij Amsterdam) en IJhorst (Overijssel)  

Wil jij je loopbaan verder ontwikkelen?

Maak gerust eens een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.