Talent2learn

Brengt mensen en teams tot bloei, ook als het even lastig is

Visie

Iedereen beschikt over talenten om te leren en te groeien. De kunst is om die talenten ook te zien, te benutten en te versterken. Dat is de kern van Talent2Learn. Leren doe je samen in open dialoog. Op die manier breng je elkaar tot bloei en zal er niemand aan de zijlijn staan. Daar helpen wij jou en je team graag bij.

Talent2Learn staat voor maatwerk, kwaliteit en duurzame samenwerking.

Aanpak

Al onze trajecten bestaan uit een mix van verschillende methoden, werkvormen en theorieën. Door die combinatie en onze praktische aanpak, streven we ernaar het zelfsturend vermogen en zelfredzaamheid van mensen en teams te vergroten. Uiteraard met aandacht voor de boven en onderstroom. Met humor, spiegelen en altijd respect voor ieders eigen ‘aardig’ heden, brengen we mensen en teams echt in beweging. Dit resulteert in meer werkplezier, energie en groei.

Onze samenwerking start bij een kennismaking. Is er een klik dan brengen we graag de vraag en wensen in beeld. Op basis daarvan maken we afspraken voor een traject waarin samenwerking en nazorg een belangrijke plek inneemt.

Bij open inschrijvingen nemen we vooraf kort contact op voor eventuele vragen of bijzonderheden.

Over mij

Gerlanda Dirksen

Gerlanda Dirksen

Open dialoog met je zelf en anderen biedt verdieping en brengt elkaar verder”

Kenmerkend

Gerlanda stelt de mens centraal, werkt op een verdiepende en praktische wijze samen toe naar een resultaat.  Klanten typeren haar als een ervaren, betrokken en creatieve professional die rust uitstraalt en op een heldere, krachtige manier mensen begeleidt bij hun leerproces. Ze voelen zich uitgedaagd en vrij om te mogen experimenteren.

  • mens centraal
  • verdiepend en praktisch
  • resultaatgericht
  • creatief en relaxed
  • ervaren en uitdagend