Outplacement dé oplossing voor werknemers en werkgevers

Succesvolle outplacement een win-win situatie voor beide partijen

Als je na een reorganisatie te horen hebt gekregen, dat je boventallig bent en binnen enkele maanden ontslagen gaat worden, dan is outplacement de oplossing voor een volgende stap in je maatschappelijke carrière. Waarschijnlijk zal je denken dat dit gemakkelijk gezegd is, maar toch is dit zo. Onderstaand zal ik dit toelichten.

outplacement
outplacement

Unique Selling Proposition outplacement bij Talent2learn

De aanleiding van een werknemer om voor outplacement te kiezen is meestal (dreigend) ontslag. Dat kan het gevolg zijn van een reorganisatie of een andere moverende reden van je huidige werkgever. Ongeacht of de reden van de werkgever terecht of niet terecht is staat vast, dat er geen toekomstperspectief is bij je huidige werkgever. Door gebruik te maken van je recht op outplacement kun je gebruik maken van de ervaring en expertise van een outplacementbureau dat veel ervaring heeft op dit gebied.

Als werknemer heb je een vrije keuze naar welk outplacement bureau je voorkeur uitgaat. Je kunt kiezen voor een keten met meerdere consulenten of juist bewust kiezen voor een ervaren outplacement specialist als Gerlanda Dirksen van Talent2learn met meer dan 30 jaar ervaring. Wanneer je kiest voor Talent2learn en in het bijzonder Gerlanda Dirksen, dan kun je profiteren van de kennis en ervaring die zij op meerdere gebieden heeft. Zo is zij naast outplacement specialist o.a. ook trainer Deep Democracy, loopbaan coach en een ervaren teamcoach. Zij kan samen met jou vanuit een breder perspectief vaststellen wat jouw kwaliteiten zijn en wat de vervolgstap is, die je ambieer en bij je past. Op basis hiervan wordt gezamenlijk een actieplan opgesteld en vastgesteld hoe jij je het beste kunt profileren op de arbeidsmarkt

Outplacement bureau draagt bij tot het snel vinden van een passende baan

De ervaring leert, dat mensen die gebruik maken van een outplacement bureau als Talent2learn bovengemiddeld een nieuwe baan vinden. Op zichzelf is dat niet zo verwonderlijk, omdat zij voor zichzelf helder hebben wat zij kunnen en ambiëren. Ben je op zoek naar een kleinschalig outplacement bureau? Neem dan voor een oriënterend gesprek contact met mij op.

Wil je ook met Talent2learn aan de slag?

We helpen je graag om je vraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk (online) gesprek, zodat je weet wie we zijn, hoe we werken en welke aanpak het beste aansluit.