Loopbaancoaching waar plezier en ontplooiing centraal staan

Maak gebruik van ervaring en netwerk topcoach Gerlanda Dirksen

Of je nu een starter of een ervaren manager bent maakt niet uit. Ongeacht in welke fase van je carrière je zit, is het verstandig om periodiek een ervaren coach in te schakelen, die zijn/haar sporen heeft verdiend op het gebied van loopbaancoaching. Waarom? Door een tussentijdse balans op te maken van je carrière tot nu toe en jouw ambities in kaart te brengen voorkom je dat je vastloopt in je werk. Wellicht overweeg je eventueel een carrièreswitch.

Samen met topcoach Gerlanda Dirksen van Talent2learn kun je de antwoorden vinden en krijgen op deze belangrijke vragen. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring op onder meer het gebied van loopbaancoaching kan zij deze antwoorden voor je in kaart brengen en voorzien van een gefundeerd advies waar je veel aan hebt. Voor een succesvolle loopbaancoaching door Gerlanda is het wel belangrijk dat je plezier en ontplooiing onderschrijft.

loopbaanlabyrint

Loopbaancoaching in elke fase van je carrière belangrijk

Elke werknemer of zelfstandig ondernemer komt ooit op een punt terecht, dat hij/zij vastloopt qua werk. Dat kan bij de start van de maatschappelijke carrière. Maar meestal komt dit voor bij eind twintigers, de leeftijdscategorie 35 t/m 42 jaar en wanneer men binnen een organisatie boventallig is geworden en geen werk meer hebt. Wanneer je dit ervaart of met ontslag bent geconfronteerd is het belangrijk dat je voor professionele loopbaancoaching kiest.

Wanneer je samen met jouw loopbaancoach hebt weten te achterhalen wat de volgende stappen zijn die je wilt gaan doen met jouw maatschappelijke carrière, dan kan zij via haar omvangrijke netwerk je wellicht helpen door je te introduceren bij relevante contacten

Loopbaancoaching laat persoonlijke en professionele ontwikkeling groeien

Periodieke loopbaancoaching zorgt er mede voor dat de persoonlijke en professionele ontwikkeling van je maatschappelijke carrière goed verloopt en dat het werk dat je doet leuk en een uitdaging blijft. Om te ontdekken of loopbaancoaching door Talent2learn iets voor je is, nodig Gerlanda je uit voor een oriënterend gesprek

Wil je ook met Talent2learn aan de slag?

We helpen je graag om je vraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk (online) gesprek, zodat je weet wie we zijn, hoe we werken en welke aanpak het beste aansluit.