Deep Democracy training Level 1 door Gerlanda Dirksen

Na succesvolle training ontvang je het erkende LDD-level 1 certificaat

De Deep Democracy training die door Gerlanda Dirksen van Talent2learn gegeven wordt, is erop gericht om je als deelnemer unieke handvatten te geven om inzichtelijk te maken hoe besluitvorming- en communicatieprocessen verlopen. Gerlanda laat je tijdens deze Deep Democracy training kennis maken met de fundamentele theorie en direct bruikbaar diagnostische modellen en technieken. Niet alleen krijg je als deelnemer aan de training Deep Democracy level 1 volledig inzicht in de theorie en gespreksmodellen, maar door intensief te oefenen tijdens de training leer je deze direct door te voeren in je werk en priv├ęsituaties. Na met succes de 2-daagse training te hebben doorlopen zal je verbaasd staan over de opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk. Dit is de positieve ervaring die veel deelnemers aan de Deep Democracy training na verloop van weken laten weten.

Deep Democracy

Deep Democracy training maakt communicatieprocessen transparant

Deep Democracy helpt je inzichtelijk te maken hoe communicatie- en groepsprocessen verlopen. Tijdens de Deep Democracy Training geeft Gerlanda je diverse handvatten om deze te herkennen en hierop in te spelen. Denk hierbij aan vragen als: Wil je alle meningen naar boven krijgen? Besluiten nemen waaraan iedereen zich kan verbinden? Met meer betrokkenheid vergaderen? Wil je leren omgaan met een diversiteit aan meningen in een groep? Of wil je op een andere manier kijken naar wat er leeft in de groep en zien welke spanningen en conflicten er spelen?

Voor wie is de Deep Democracy training bestemd?

De Deep Democracy Training Level 1 is bestemd voor iedereen die met groepen werkt. Dat kan van het regelmatig voeren van tweegesprekken zijn tot het werken met grote groepen. Denk hierbij aan functionarissen als trainers, (team)coaches, HR-adviseurs leidinggevenden, procesbegeleiders, docenten, facilitators, voorzitter en teamleiders.

Na de Deep Democracy training ontvang je het offici├źle Lewis Deep Democracy (LDD) level 1 certificaat. Voor data en gedetailleerde informatie raadpleeg deze training.

Wil je ook met Talent2learn aan de slag?

We helpen je graag om je vraag zo scherp mogelijk te formuleren in een persoonlijk (online) gesprek, zodat je weet wie we zijn, hoe we werken en welke aanpak het beste aansluit.