Loopbaan Coaching

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 12 t/m 16 september 2022. Een initiatief van NOLOC (beroepsvereniging loopbaanprofessionals en jobcoaches) waarbij werkenden, werkzoekenden en werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. Ook ik stel in die week mijn praktijk open en geef je een gratis persoonlijk advies over jouw loopbanvraag. Neem gerust contact op via info@talent2learn.nl of bel 06 13 212 888

beweging KRIJGEN IN JE LOOPBAAN

Wil je weer of meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Leven Lang Ontwikkelen

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrière switch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met onze NOLOC gecertificeerde loopbaancoach over kunt sparren

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan

Ben jij zoekende in wat je wilt, wat je energie geeft en wil je daarover eens in gesprek met een NOLOC gecertificeerde loopbaancoach, neem dan eens met ons contact op. Wij zijn NOLOC gecertificeerd en doen mee aan de Week van de Loopbaan. Wij hebben nog plek op maandag 12 september en woensdag 13 september van 09.00 – 17.30 uur.

Ik nodig je graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken door een mail te sturen naar info@talent2learn.nl of te bellen naar 06 13 212 888. Het kan ook via de website.