In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 18 t/m 22 september 2023. Een initiatief van NOLOC (beroepsvereniging loopbaanprofessionals en jobcoaches) waarbij werkenden, werkzoekenden en werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. Ook Talen2Learn stel in die week haar praktijk open en bied je een gratis persoonlijk loopbaangesprek.

beweging KRIJGEN IN JE LOOPBAAN

Wil je weer/meer plezier en energie uit je werk halen? Wil je vooruit in je ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Wil je weten wat je kwaliteiten zijn? Er zijn talloze redenen waarom jij je wilt ontwikkelen in je werk. Het geeft energie als je wat doet met je ontwikkelvragen! Je zelfvertrouwen wordt sterker. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en je gelukkig(er) maakt. Als professional helpen we je je vraag te verhelderen, je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je beweging krijgt in je loopbaan.

Leven Lang Ontwikkelen

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij je werkgever blijft en hetzelfde werk doet voorbij. Door jezelf voortdurend uit te dagen en te ontwikkelen, blijf je Duurzaam Inzetbaar en groei je mee met een veranderende arbeidsmarkt.

Om blijvend te ontwikkelen, hoef je niet de schoolbanken in en kan in of naast je werk. Je staat er niet alleen voor en je kunt sparren met onze NOLOC gecertificeerde loopbaancoach!

BLIJF SCHERP, BLIJF JE ONTWIKKELEN EN MELD JE AAN

We nodigen je graag uit om kosteloos in gesprek te gaan over jouw loopbaan! Neem gerust contact op en maak een afspraak! Er is nog plaats op 21 en 22 september tussen 09.00 – 17.00 uur. Aanmelden kan via de de website. Maar mailen mag ook: info@talent2learn.nl.