Plezier zit in hele kleine dingen

Plezier zit in hele kleine dingen

We jagen ons geluk en werkplezier na door met een agenda in de hand van alles te plannen. We gaan dan vaak voorbij aan de kleine dingen des leven waarin al veel geluk en plezier zit. Zoals een begripvolle blik van je partner of spelende vlinders. Het verhaal van de eekhoorn en de mier van Toon Tellegen schetst mooi dat die kleine dingen grote impact hebben op je gevoel…

Breng elkaar tot bloei met GROW

Breng elkaar tot bloei met GROW

Elkaar tot bloei brengen is de missie van Talent2Learn. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Eén daarvan is coaching Daarmee haal je het beste van de ander naar boven. Als coach stel ik de vraag van de coachee centraal en faciliteer ik het coachproces. Dit ondersteund met m’n vaardigheden, kennis, tools en methoden voor loopbaancoaching.

De kracht van luisteren

De kracht van luisteren

Spreken is zilver en luisteren is goud. Het is best wel een kunst om aandachtig te blijven luisteren als een ander aan het woord is. Zeker als je zelf liever aan het woord bent. Soms ben je te ongeduldig en wil je je reactie of mening al geven. Terwijl luisteren een van de belangrijkste bouwstenen is om goede relaties en een goed netwerk op te bouwen.